Experts en reparació de rellotges

Servei certificat per Swatch Group

Som mestres del temps, especialitzats en la reparació i manteniment de rellotges

Els nostres serveis

Oferim una àmplia gamma de serveis de reparació i manteniment de rellotges, dissenyats per garantir la longevitat i precisió del teu rellotge

Servei canvi de corona Rispoli

Canvi de corona

Aquest servei inclou el reemplaçament de la corona del teu rellotge, una peça essencial per ajustar les funcions del rellotge. El nostre objectiu és mantenir la funcionalitat i estètica del teu rellotge.

Servei canvi de pila Rispoli

Canvi de pila

El nostre servei de canvi de pila és un procés delicat i professional que garanteix la seguretat i el funcionament òptim del teu rellotge, evitant qualsevol dany al mecanisme.

Servei d'hermetisme Rispoli

Test d'hermetisme

Realitzem proves de resistència a l’aigua als rellotges, considerant factors que poden afectar l’hermeticitat com l’envelliment de les juntes, els cops i els factors externs.

Servei de canvi de corretges Rispoli

Canvi de corretja

Oferim un servei de canvi de corretja per a rellotges, considerant l’envelliment del material. Com a Concessionaris Oficials de Morellato, garantim la qualitat, durabilitat, seguretat, estètica i higiene del teu rellotge.

Servei canvi de polsadors Rispoli

Canvi de polsadors

El nostre servei de canvi de polsadors garanteix l’operativitat precisa de les funcions del teu rellotge. Reemplacem els polsadors deteriorats per assegurar un rendiment òptim i perllongar la vida útil del teu rellotge.

Servei de manteniment parcial de Rispoli

Servei de manteniment parcial

El nostre servei de manteniment parcial inclou ajustament de precisió en rellotges mecànics i substitució de peces hermètiques amb recanvis originals, garantint l’exactitud i estanquitat del teu rellotge.

Servei canvi de vidre Rispoli

Canvi de vidre

Oferim un servei de reemplaçament de vidres, una part crucial per a la visibilitat i protecció del dial del teu rellotge. Ens assegurem que el teu rellotge mantingui la seva claredat i resistència.

Servei de manteniment complet de Rispoli

Servei de manteniment complet

Proporcionem un servei de manteniment complet que inclou desmuntatge, neteja, revisió, ajustament, substitució de peces, muntatge, oli, recuperació d’estanquitat i poliment, amb un control final i garantia de 2 anys.

Demana pressupost

Necessites reparar el teu rellotge? Contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost sense cap compromís. Al nostre taller t’oferim les millors solucions i la màxima qualitat de servei. Escriu-nos!

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

“Amb Rispoli tindràs l'extraordinària sensació que el teu rellotge està a bones mans”