Rispoli, tradició rellotgera italiana des del 1940

Més de 25 anys brindant un servei honest

La nostra passió per la precisió i l’excel·lència a la rellotgeria ens ha guiat des del 1940. Com a Centre de Servei Certificat per Swatch Group, ens dediquem a cuidar el teu rellotge amb un servei directe i personalitzat.

Sobre Rispoli

Ens distingim per l’ús exclusiu de peces originals a les nostres reparacions, una pràctica que no només assegura la qualitat del nostre treball, sinó que també preserva el valor del teu rellotge. Com a Centre de Servei Certificat per Swatch Group, ens dediquem a mantenir el teu rellotge en perfectes condicions.

Rispoli Centre de Reparació de Rellotges
Sobre Rispoli

Qui som

Som una empresa amb profundes arrels a Nàpols (Itàlia), fundada el 1940 en un petit taller de rellotgeria a aquesta mateixa província. Trenta-sis anys més tard, el 1976, va néixer Diego Rispoli, que des de la seva més tendra infància va despertar una gran passió per l’art de la rellotgeria.
Només tres anys després del naixement de Diego, la nostra empresa va experimentar un notable ascens en traslladar-nos al cor de Nàpols i començar a oferir serveis tècnics oficials per a algunes de les firmes rellotgeres més respectades del món.

El 1998, vam fer el gran salt de traslladar-nos a Roma, i des de llavors hem mantingut dos Tallers de Rellotgeria en ple funcionament. La nostra passió ens va portar fins a Vilafranca del Penedès el 2017, on, moguts per l’amor i el desig de continuar la tradició familiar, obrim un altre Taller de Rellotgeria.

Tot i els desafiaments plantejats per la pandèmia del COVID, seguim compromesos a oferir la mateixa qualitat de servei, un tracte proper i personalitzat per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Què opinen sobre Rispoli

Joan Peñalver
Joan Peñalver
He ido por primera vez y el servicio ha sido rapido y economico. Posiblemente lleve ali mis relojes en futuras ocasiones
Chema Marcelo Cruz
Chema Marcelo Cruz
Por fin ya tengo relojero de confianza, sin duda me ha inspirado confianza absoluta, por supuesto iremos en próximas ocasiones y a realizar diferentes consultas.
Sandra Virallonga Nicoli
Sandra Virallonga Nicoli
La experiencia ha sido 100% positiva, ya no busco otro sitio al que llevar a reparar o poner al día mis relojes. Profesionalidad, pasión por el trabajo y excepcional atención. Gracias Diego por la labor, seguiremos confiando y contando con tu trabajo. Os lo recomiendo totalmente.
Jose Antonio García Linde
Jose Antonio García Linde
El Señor Rispoli ha superado con creces todas mis expectativas, como profesional y como consejero técnico . La pasión por su actividad , y sus habilidades como gestor de soluciones técnicas y logísticas hacen que su marca personal sean una garantía de ÉXITO sin fisuras. Una primera experiencia en su taller han hecho que elijamos sus servicios , como único destino para todos nuestros relojes y futuras consultas. Gracias por tu profesionalidad, Diego. 100% RECOMENDABLE. ( Quedáos aquí , no busquéis mas... aunque tengáis que usar el coche) Jose L.
ANDRES FERRAN CORTINES
ANDRES FERRAN CORTINES
Eficiencia rapidez y profesionalidad además trato inmejorable
Joan Del Pino
Joan Del Pino
Buen trato y profesionalidad
Vicente Garcia Poveda
Vicente Garcia Poveda
Es un ejemplo de profesionalidad.
Juan F. Ilundain Martin
Juan F. Ilundain Martin
Amable y resolutivo. Se agradece el trabajo de un buen profesional.
Kelly Shepherd
Kelly Shepherd
Muy profesional y exquisito en el trato. Ha restaurado un reloj antiguo a pesar de la dificultad en la obtención de piezas de una forma impecable. Lo recomiendo 100%
Jose Antonio Gomez Bea
Jose Antonio Gomez Bea
Un auténtico profesional, personalizado e implicado en su trabajo y lo mas importante gran persona , trabajo realizado en mi reloj a la altura de lo que es PROFESIONAL . Un placer tratar con gente así recomendable al 100% gran relojero !!!!

100%

Satisfacció dels clients

28

Anys d’experiència

24

Mesos de garantia

“Amb Rispoli tindràs l'extraordinària sensació que el teu rellotge està a bones mans”