Reparació de rellotges

Tradició rellotgera Italiana des del 1940

Al nostre taller, combinem la nostra herència italiana amb l’excel·lència en la reparació de rellotges des del 1940, proporcionant serveis d’alta qualitat per mantenir el teu rellotge en perfectes condicions.

Centre de Servei Certificat Swatch Group

Reparació de Rellotges

Reparació de rellotges

Al nostre taller, ens sentim orgullosos de portar anys brindant als nostres clients un servei tècnic de reparació de rellotges d’alta qualitat, combinant un tracte proper i familiar amb una atenció completament personalitzada. Estem compromesos a assegurar que cada rellotge rebi la cura i la reparació que necessita per tornar a funcionar correctament.

Utilitzem exclusivament peces originals en les nostres reparacions, cosa que permet preservar el valor i l’autenticitat de cada rellotge. A més, ens mantenim al dia amb les últimes innovacions i avenços tecnològics a la indústria rellotgera.

Què opinen sobre Rispoli

Joan Peñalver
Joan Peñalver
He ido por primera vez y el servicio ha sido rapido y economico. Posiblemente lleve ali mis relojes en futuras ocasiones
Chema Marcelo Cruz
Chema Marcelo Cruz
Por fin ya tengo relojero de confianza, sin duda me ha inspirado confianza absoluta, por supuesto iremos en próximas ocasiones y a realizar diferentes consultas.
Sandra Virallonga Nicoli
Sandra Virallonga Nicoli
La experiencia ha sido 100% positiva, ya no busco otro sitio al que llevar a reparar o poner al día mis relojes. Profesionalidad, pasión por el trabajo y excepcional atención. Gracias Diego por la labor, seguiremos confiando y contando con tu trabajo. Os lo recomiendo totalmente.
Jose Antonio García Linde
Jose Antonio García Linde
El Señor Rispoli ha superado con creces todas mis expectativas, como profesional y como consejero técnico . La pasión por su actividad , y sus habilidades como gestor de soluciones técnicas y logísticas hacen que su marca personal sean una garantía de ÉXITO sin fisuras. Una primera experiencia en su taller han hecho que elijamos sus servicios , como único destino para todos nuestros relojes y futuras consultas. Gracias por tu profesionalidad, Diego. 100% RECOMENDABLE. ( Quedáos aquí , no busquéis mas... aunque tengáis que usar el coche) Jose L.
ANDRES FERRAN CORTINES
ANDRES FERRAN CORTINES
Eficiencia rapidez y profesionalidad además trato inmejorable
Joan Del Pino
Joan Del Pino
Buen trato y profesionalidad
Vicente Garcia Poveda
Vicente Garcia Poveda
Es un ejemplo de profesionalidad.
Juan F. Ilundain Martin
Juan F. Ilundain Martin
Amable y resolutivo. Se agradece el trabajo de un buen profesional.
Kelly Shepherd
Kelly Shepherd
Muy profesional y exquisito en el trato. Ha restaurado un reloj antiguo a pesar de la dificultad en la obtención de piezas de una forma impecable. Lo recomiendo 100%
Jose Antonio Gomez Bea
Jose Antonio Gomez Bea
Un auténtico profesional, personalizado e implicado en su trabajo y lo mas importante gran persona , trabajo realizado en mi reloj a la altura de lo que es PROFESIONAL . Un placer tratar con gente así recomendable al 100% gran relojero !!!!

Diego Rispoli

Professionalisme. Excel·lència. Puntualitat.

Nascut en una llar on l’art de la rellotgeria era tant una professió com una forma de vida, Rispoli ha aconseguit transformar una botiga humil de reparació de rellotges en una cadena de tallers de rellotgeria d’alt perfil. Amb la incorporació de Serveis Tècnics Oficials de marques tan reconegudes com Tag Heuer, Omega, Longines, Rado, Hamilton, Paul Picot, Raymond Weil, Citizen, Seiko i més, la família Rispoli ha elevat el negoci al rang de Servei Tècnic Oficial més important Itàlia.

Diego Rispoli

Marques amb què també treballem

I moltes marques més…

Els logotips i marques utilitzades són de caràcter informatiu, i la seva titularitat correspon als seus respectius propietaris
i apareixen aquí amb l’únic propòsit d’identificar-los.

Verifica la teva reparació

Consulta l’estat del teu rellotge i de la reparació a temps real.

Àrea Professionals

Àrea professionals

Al nostre taller treballem amb professionals com tu per donar-te suport i manteniment, adaptant-nos a les necessitats del teu negoci. D’aquesta manera, garantim les reparacions dels teus clients i us oferim un servei tècnic d’alta qualitat i amb una atenció completament personalitzada.

100%

Satisfacció dels clients

28

Anys d’experiència

24

Mesos de garantia

“Amb Rispoli tindràs l'extraordinària sensació que el teu rellotge està a bones mans”